Eric van Horrik Fotografie

REPORTAGE & PORTRET

menu

Stuur e-mail mail_outline Info/Contact 

Info/Contact

Eric van Horrik Fotografie

Als fotograaf streef ik ernaar om samen met jou een zo mooi mogelijk beeld neer te zetten waar zowel jij als ik zelf helemaal tevreden mee zijn! Door goed naar je te luisteren en te zorgen voor een fijne en ontspannen sfeer komen we altijd tot een zeer mooi eindresultaat.

Studio of lokatie

De fotosessie kan plaatsvinden op lokatie, dat kan een mooie plek zijn die je al langer op het oog hebt, maar het kan bijvoorbeeld ook bij je thuis. Een andere optie is in mijn fotostudio te Eindhoven!!

Het adres van de fotostudio is:
Daalakkersweg 2-124
5641 JA Eindhoven

Let op, de studio is uitsluitend te bezoeken op afspraak


Bruiloft

Voor het fotograferen van jullie allermooiste dag vind ik het erg belangrijk om in te spelen op jullie specifieke wensen en dit vooraf samen door te nemen want het is tenslotte jullie dag! Graag wil ik hierin creatief met jullie meedenken. Het maken van een prachtig fotoboek behoort ook tot de mogelijkheden.

Voor vragen en tarieven kunt u contact opnemen via het e-mail formulier of bellen met 0642042920 maar ik ben ervan overtuigd dat we er met de prijs wel samen uit komen!

Prijzen

De prijs is afhankelijk van je specifieke wensen en hierbij is alles bespreekbaar! Om een voorbeeld te geven: een fotosessie van +/- 1 uur bij mij in de studio voor €149,- incl. btw. Voor max. 4 personen. Dit is inclusief standaardbewerking (kleur of zw/w en 10 foto's in hoge resolutie, aangeleverd in een online gallery zonder watermerk. Extra personen is mogelijk a €25,- p.p. incl btw. Extra foto's bestellen is mogelijk a €7,50,- per foto!Tegen meerprijs kun je uiteraard ook kiezen voor afdruk op canvas, di-bond of plexiglas.

Nieuw Xpozer:

Uw foto's hebben nog nooit zo strak aan de muur gehangen.

Voor afmetingen en actuele prijzen zie: http://www.xpozer.com/kopen/

Prijzen zijn incl btw excl verzendkosten a €4,95,- 

Boven genoemde prijzen zijn voor uw eigen foto's, voor het afdrukken van een van mijn foto's op Xpozer reken ik € 22,50,- incl btw extra! 

Bel 0642042920 of mail info@ericvanhorrik.nl me en ik geef je graag meer informatie over de mogelijkheden.Ik werk volgens de algemene voorwaarden van de FotografenFederatie. http://www.beroepsfotografen.nl/sites/default/files/documents/alg_voorwaarden_ff_oktober_2011.pdf

KvK onder nummer 53286146.

Stuur e-mail* Invoer verplicht